Услуги

Вижте списък с нашите услуги…

… ако търсите нещо различно просто се свържете с нас!

Ландшафтно проектиране

Проектирането за нас е призвание и поради тази причина във всеки проект влагаме частица от себе си. Води ни желанието да творим красиви и живописни гледки. Интересуваме се от модерния градски дизайн и сме готови заедно да дадем израз на иновативните зелени идеи.

Озеленяване – изграждане на зелени площи

Изграждането е етапа в който проектът оживява и ние ви предлагаме да вдъхнем живот на Вашите зелени мечти. Ние се грижим за коректното и качествено изпълнение на проектния замисъл. Поемаме отговорността да свършим поставената задача в най-кратки срокове.

Поддържане на зелени площи

Колкото и добре да е изпълнена една градина без правилната поддръжка тя бързо ще повехне. Ние Ви предлагаме да поемем грижата за зелените площи вместо Вас. Да разполагате с времето си и да се наслаждавате на зелената приказка, която притежавате.

Интериорно озеленяване

Хората прекарват по-голяма част от дните си затворени в дома, офиса или мола, отколкото навън сред природата. Поради тази причина интериорното озеленяване е абсолютно задължително и ние Ви предлагаме да внесем малко зеленина в иначе сивото забързано ежедневие.

Вертикално озеленяване

С бума на строителството, зелените площи силно намаляха и това засили интереса към вертикалното озеленяване. То е подходящо за изпълнение и при интериор и екстериор. Всяка фасада би изглеждала възхитително, ако е облечена в жива зелена картина.

Покривно озеленяване

Подходящо е както за плоски, така и за наклонени покриви. Безспорно най-атрактивни са покривните градини с интензивна поддръжка, които по нищо не отстъпват на парковите пространства. Заедно можем да сътворим Вашия личен зелен оазис високо над земята.

Детски площадки

Предлагаме проектиране на оригинални тематични детски площадки за игра. Проектираните от нас площадки, както и съоръженията и настилките заложени в тях, са изцяло съобразени с изискванията на съвременната нормативна уредба.

Автоматизирани поливни системи

Автоматизираните поливни системи пестят много време и ресурси и поддържат зелените площи в оптимално им състояние. Ние ви предлагаме да проектираме и изградим поливна система изцяло съобразена с нуждите на вашето зелено пространство.

Консултации и надзор

Поради богатия ни опит ние можем да изготвим за Вас графици за всяка една дейност от която се нуждае вашата градина. Също така можем да следим работата на изпълнителите вместо Вас и да изготвим доклади и оценки за извършените на обекта дейности.