Интериорно озеленяване

Интериорно озеленяване

Забързаният градски живот и натовареното ежедневие ни откъсват от прирoдата и допълнително внася стрес в живота ни. Доказано е, че зеления цвят действа много успокояващо на човека, като намалява нивата на стрес. Поради тази причина интериорното озеленяване бива оценявано все по-високо. Подходящото растително оформление внася уют и колорит във всяко помещение.

Най-често от проект за интериорно озеленяване се възползват големи офиси и офис сгради, тъй като растителната обстановка подобрява условията на труд и повишава производителността на служителите. Растенията имат шумозадържаща, лъчепоглъщата и прахозадържаща функция. Още един плюс е и отделянето на значително количество кислород през светлата част на денонощието и повишаването на въздушната влажност. Единствено условие е да се подберат интериорни растителни видове, които се развиват добре в условия на изкуствено осветление и сух въздух.

Цени от 54 лв

получете индивидуална оферта за интериорно озеленяване според вашите нужди

направи запитване

Все повече хотели, ресторанти и заведения, както и луксозни частни домове, търсят спокойствието и комфорта които предоставя една вертикална градина или жива картина, добре подбраните и оригинално аранжирани растения в кашпи.


Къде е подходящо да се приложи:

  • Интериорно озеленяване на ресторанти и заведения
  • Интериорно озеленяване на бизнес сгради
  • Интериорно озеленяване на офис помещения
  • Интериорно озеленяване на търговски комплекси
  • Интериорно озеленяване на хотели и хотелски комплекси
  • Интериорно озеленяване на жилищни комплекси

Изпълнение на интериорно озеленяване

Запознати сме с водещите модулни системи за интериорно вертикално озеленяване, с вградена автоматизирана поливна система. Имаме обучени специалисти, които ще изпълнят възложената задача бързо и качествено. Ако сте се спрели на варианта за растителност в кашпи, то те ще Ви бъдат доставени в завършен вид. Така няма да се налага да внасяме почва и да зацапваме вашите помещения и веднага ще можете да се насладите на крайния резултат, който гарантираме, ще надминава дори най-смелите Ви очаквания.


Вижте какво още предлагаме: