Автоматизирани поливни системи

Автоматизирани поливни системи

Липсата на свободно време и забързания градски живот превърна автоматизираната напоителна система от лукс в стандарт. Предимствата и са много и безспорни – прекратявате борбата с маркучи, спестявате време, а и чрез оптималното разпределение на водния ресурс пестите и вода, следователно пари. При изграждането на напоителна система човешката дейност по поддръжката на зелените площи значително намалява. Системата сама се грижи за тревните площи, а капковото напояване за храстите, живите плетове, дърветата и цветните петна, осигурява оптималното количество вода за растителността.

Цени от 1,50 лв на м²

получете индивидуална оферта за проект на автоматизирана поливна система или капково напояване според вашите нужди

направи запитване

При проектирането на поливна система, като при всеки друг проект първо се прави посещение на място. Вземат се под внимание наличието на водоизточник и неговият дебит, особеностите на релефа, съществуващите алеи и растителността, която ще бъде поливана. Данните се анализират и се определя количеството вода което ще е необходимо на тревните площи, броя и разположението на разпръсквачите. Определя се колко често и с какво времетраене трябва да са поливките на отделните елементи от зелената площ. Така примерно тревните площи могат да се поливат четири дни в седмицата, а дървесните и храстови масиви два пъти седмично. Всичко това се задава в програматора на поливната система и процеса става автоматичен. Необходимо е само подходящ воден източник и адекватно предварително планиране.


Системите за напояване са инвестиция, която многократно се изплаща в времето. Ние ви предлагаме проектирането на автоматична напоителни системи и такива за капково напояване на зелените площи, както и тяхното последващо изграждане и качествена поддръжка и всичко това на достъпни цени и бързи срокове на изпълнение! Нашите сътрудници са професионалисти с дългогодишен професионален опит в сферата. Ако държите на качественото изпълнение на вашата автоматизирана система се обърнете към нас.


Вижте какво още предлагаме: